Αθλητικά

Στη Τούμπα το ντέρμπι δικεφάλων

Σήμερα, Κυριακή (12/1) στις 19:30 ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ με στόχο την επιστροφή στις νίκες για το πρωτάθλημα. Ο δικέφαλος του βορρά υποχώρησε στη δεύτερη θέση αλλά επιθυμεί να επαναφέρει την καλή ψυχολογία στο στρατόπεδο του.

Από την άλλη, η ΑΕΚ θέλει να συνεχίσει τα θετικά της αποτελέσματα αλλά και να παραμείνει σε τροχιά play-off αποκομίζοντας ένα θετικό αποτέλεσμα μέσα σε μια δύσκολη έδρα.

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close