Δήμος ΚασσάνδραςΧαλκιδική

Κοπή βασιλόπιτας του Πολιτιστικού Συλλόγου “Η Κασσάνδρα”

Η καθιερωμένη πίτα για το νέο έτος κόπηκε στην Κασσάνδρα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο “Η Κασσάνδρα” για τις κυρίες της τρίτης ηλικίας.

Το παρών έδωσε και η δήμαρχος Κασσάνδρας, Αναστασία Χαλκιά, αλλά και αρκετές κυρίες βρέθηκαν στην εκδήλωση απολαμβάνοντας και ζωντανή μουσική.

Κέφι, τραγούδι, χορός, κεράσματα κι εκπλήξεις συνόδευσαν το όμορφο γιορτινό απόγευμα που ήταν αφιερωμένο σε κάθε γυναίκα που φέρει τον τίτλο της γιαγιάς, είτε ως ιδιότητα έχοντας εγγόνια είτε ως γυναίκα τρίτης ηλικίας, αλλά και στους γλυκύτατους συνοδούς τους.


Το φλουρί της βασιλόπιτας έτυχε στη Δήμαρχο, Αναστασία Χαλκιά.

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close