Αναλυτικά τα όσα μας είπε:
«Αυτό που έχω δει είναι ότι πρόκειται για μια ομάδα οικογένεια, διοίκηση, παίκτες, και κόσμος είναι μια ”γροθιά” !! Έχει ταλέντο η ομάδα, σίγουρα δεν έχει το βάθος και την πληρότητα σε θέσεις που θα έπρεπε, και θεωρώ ότι μέσα στην εβδομάδα θα γίνουν κάποιες κινήσεις που πρέπει ώστε η ομάδα να ενισχυθεί εκεί που χρειάζεται.
Για το παιχνίδι που έρχεται με την Βέροια, ξέρουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που θέλει την άνοδο, που βρίσκεται σε καλό ”φεγγάρι”, αλλά θεωρώ ότι τα παιδιά έχουν δείξει την ανάλογη προσοχή όλη την εβδομάδα και πρέπει να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς για την δύσκολη συνέχεια που στόχος είναι η παραμονή, πρέπει να κάνουμε την αντεπίθεση μας, αρχής γενομένης από την Κυριακή. Καλώ όλο τον κόσμο της Τρίγλιας να έρθει να μας βοηθήσει, να μας δώσει συμπαράσταση, γιατί όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε να πετύχουμε την παραμονή”.
Σε ερώτησή για την επιπλέον ψυχολογική ώθηση που θα δώσει στην ομάδα ενδεχόμενη νίκη την Κυριακή, απάντησε :
”Σίγουρα, όταν με το καλό κερδίσεις έναν μεγάλο αντίπαλο και σε φανέλα και σε ιστορία, αλλά και σε βαθμολογική θέση, αποκτάς άλλη αυτοπεποίθηση. Αλλά ας μην λέμε μεγάλα λόγια, πρέπει παιχνίδι – παιχνίδι να τα δίνουμε όλα και στο τέλος θα κάνουμε ”ταμείο”, αλλά θεωρώ και είμαι σίγουρος είμαι πεπεισμένος ότι θα καταφέρουμε και θα παραμείνουμε στην κατηγορία”.
Φωτογραφία: ΠΟ Τρίγλιας (Μαρία Αρχοντοπούλου)