Μόνο, ελεύθερη και ωραία είναι εδώ και αρκετές ημέρες η Τζένη Αλοιμόνου, μιας και βγήκε το διαζύγιό της με τον γνωστό επιχειρηματία Παύλο Βαρδινογιάννη.
Παράλληλα επιδικάστηκε από το δικαστήριο και το ποσό που πρέπει να πληρώνει κάθε μήνα ο πρώην σύζυγός της και φτάνει το ποσό των 34.000 ευρώ.
Παρόλα αυτά η δικαστική διαμάχη του πρώην ζευγαριού δεν έχει τελειώσει.
Στο δικαστήριο της περασμένης Δευτέρας εμφανίστηκαν και οι δύο σύζυγοι για να υποστηρίξουν τις θέσεις τους. Η πλευρά του κ. Βαρδινογιάννη επιθυμεί να λάβει ο ίδιος την επιμέλεια των τέκνων και να μεταβούν αυτά στην Αμερική.
Υποστήριξε για άλλη μία φορά τις αιτιάσεις για χρήση ουσιών και αλκοόλ από την κυρία Αλιμόνου, ζητώντας τη διενέργεια εξέτασης από το Πανεπιστήμιο της Κρήτης, ενώ ο μάρτυράς του κατέθεσε πως η κυρία Αλιμόνου αφήνει τα παιδιά κλειδωμένα στο σπίτι για να πηγαίνει ταξίδια. Από τη δική της πλευρά η κυρία Αλιμόνου τόνισε ότι η επιμέλεια των παιδιών θα πρέπει να παραμείνει στην ίδια και να διαμείνουν στην πατρίδα τους με την ευρύτερη οικογένειά τους.
Οσον αφορά στη διατροφή, η πλευρά του κ. Βαρδινογιάννη τόνισε πως ο ίδιος έχει πτωχεύσει και ότι η ζωή που ζει ουσιαστικά καλύπτεται είτε από την οικογένεια του πατέρα του είτε από τα παιδιά του από προηγούμενο γάμο.
Τέλος, έκανε αναφορά στο καινούριο επιχειρηματικό εγχείρημα της κυρίας Αλιμόνου, το κανάλι της στο ΥοuTube, το οποίο μαζί με έναν ρόλο στην τηλεόραση θα μπορούσαν να της αποφέρουν τουλάχιστον 5.000 ευρώ μηνιαίως.
Αντιθέτως η πλευρά της κυρίας Αλιμόνου υποστηρίζει ότι ο ίδιος ζει μια ζωή ζάπλουτου ανθρώπου, ότι λόγω πτώχευσης δεν εμφανίζει εισόδημα στο όνομά του, καθώς και ότι όλα τα ποσά που ζητάει ως διατροφή των παιδιών και της ίδιας είναι υπολογισμένα συντηρητικά και μάλιστα πολύ χαμηλότερα από αυτά που είχαν συνηθίσει τα παιδιά κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους.