Σε ένα πραγματικό ντέρμπι εξελίχθηκε η αναμέτρηση της Α’ κατηγορίας ανάμεσα στον Ηρακλή Μ. Παναγίας και την Άκανθο Ιερισσού.

Οι γηπεδούχοι έχουν χάσει έδαφος συγκριτικά με την συγκομιδή των προηγούμενων παιχνιδιών και ήθελαν απεγνωσμένα το τρίποντο. Από την άλλη η Ιερισσός έχει μια σταθερή ανοδική πορεία και κατάφερε να αποδράσει με το βαθμό της ισοπαλίας.

Το αγγλικό σκορ άνοιξε η Ιερισσός για να διπλασιάσουν νωρίς στο πρώτο μέρος τα τέρματά τους οι φιλοξενούμενοι.

Η Μεγάλη Παναγία, απόδειξη και της δυνατής έδρας, δεν το έβαλε κάτω και μείωσε άμεσα πριν την ολοκλήρωση της ανάπαυλας.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι, αποφασισμένοι να γυρίσουν το παιχνίδι, ισοφάρισαν με τη συμπλήρωση μιας ώρας σε 2-2 για να κάνουν την ολική επιστροφή στο ματς δέκα λεπτά αργότερα.

Με την κόπωση να έχει καταβάλει τους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων, άπαντες πίστεψαν πως το ματς έχει κριθεί, ωστόσο στις καθυστερήσεις η Ιερισσός έκλεψε το βαθμό της ισοπαλίας και πήρε ένα πολύτιμο βαθμό για τη συνέχεια από ένα παιχνίδι… θρίλερ.

Η Μεγάλη Παναγία εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία και τα πολλά, σύμφωνα με τους γηπεδούχους, λεπτά καθυστερήσεων, με το αρνητικό να είναι πως η ομάδα του Άκη Στόικου δέχθηκε τρεις κόκκινες κάρτες.

Πάντως, αμφότερες αξίζουν συγχαρητήρια για τη μαχητικότητα και τα πρόσωπα που δείχνουν στα παιχνίδια, δεδομένου πως πρόκειται για ομάδες που έχουν νεανικά ρόστερ.

Ηρακλής Μ. Παναγίας 3 Κοντογιάννης 22′, Αϊδώνης 60′, Αϊδώνης 69′
Άκανθος Ιερισσού 3 Μπλες 17′, Παπαϊωάννου 18′, Μπλες 95′

Συνθέσεις:

Μ. Παναγία ( Στόικος): Καρακώστας, Μαλτέζος, Συκιώτης, Γιαννιώτας, Αντωνίου, Γκοντίνος, Αϊδώνης, Γιαννέλης, Κωστόπουλος, Κοντογιάννης, Λεμονής
Αλλαγές: Κουμαντσιώτης, Καραντώνας, Μπίκας

Ιερισσός (Γερονικάκης): Πολυζάς, Παλόκα, Γεράκης, Σαραντούδας, Μπλες, Νικολαϊδης, Τόφα, Πρίφτι, Ιατρού, Καραστέργιος, Παπαϊωάννου
Αλλαγές: Γεωργιάδης, Καραγιώργος, Σταύρου

Η ανακοίνωση – διαμαρτυρία της Μ. Παναγίας 

“Δεν υπάρχει ρεπορτάζ για αυτό το ξεφτυλίκι που έζησε ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ
Σημέρα ο ΗΡΑΚΛΗΣ έζησε τον <<ΒΙΑΣΜΟ>>της αξιοπρέπειας του που δείχνει κάθε Κυριακή στα γήπεδα της Χαλκιδικής. Μια τριάδα ανεκδιήγητων διαιτητών (είναι η μόνη ευγενή λέξη που μπορούμε να πούμε) έθαψε μια ομάδα στην κυριολεξία…Αποτέλεσμα;; 3 ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ για τον Ηρακλή…Τα συμπεράσματα δικα σας..
Θερμά ευχαριστούμε την νοσηλεύτρια – διασώστρια του Ερυθρού Σταύρου Κυρία Κατερίνα Κορδαλή για τις υπηρεσίες που προσφέρει στην ομάδα μας.
Καλή συνέχεια στην ομάδα του Ηρακλή όπως επίσης και στον Άκανθο Ιερισσού.
Υ.Γ
Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΔΙΟΤΙ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΟΙ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ «ΘΑ ΦΑΣ ΜΠΑΤΣΑ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΔΩ ΕΞΑΦΑΝΗΣΟΥ ΜΗΝ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΚΤΛΠ ΚΤΛΠ» ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΣΕ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΡΜΟΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ..”