Η αντίστροφη μέτρηση για την διεξαγωγή του Sithonia Mini Marathon // Run for Nektarios έχει ξεκινήσει, με τον σπουδαίο αυτόν αγώνα ως γνωστόν να διεξάγεται τον προσεχή Μάιο.
Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο αγώνας θα είναι υπό την αιγίδα του δήμου Σιθωνίας.
Τι είναι όμως το «Sithonnia Mini Marathon»;
Ο Νεκτάριος γεννήθηκε στις 20 Φεβρουάριου 2017 και από την στιγμή που ήρθε στο φως μάχεται καθημερινά εντός και εκτός νοσοκομείου. Ήρθε όμως στην ζωή οπλισμένος με ατελείωτα χαρίσματα και αρετές. Κόντρα στις αρνητικές προγνώσεις έχει βαλθεί να προσπερνάει τις δυσκολίες.
Έχει αφήσει πίσω του αρκετά προβλήματα και συνεχίζει για να αντιμετωπίσει άλλα. Κάθε μέρα, αδιαλείπτως. Το επόμενο απαραίτητο στάδιο θεραπείας του είναι η εργοθεραπεία και χρήζει τον απαραίτητο εξοπλισμό.
Το Sithonia Mini Marathon// Run For Nektarios έρχεται για να ενισχύσει την μάχη του. Ο Νεκτάριος, μας προσφέρει ένα δώρο, να βγούμε έξω και να τρέξουμε, να περπατήσουμε και να χαρούμε τρεις διαδρομές σε ένα ευλογημένο τόπο, στην Σιθωνία Χαλκιδικής και να γνωρίσουμε την χαρά του αθλητισμού. Και με την σειρά μας να του επιστρέψουμε το αντίτιμο της συμμετοχής μας.
Και πιθανόν στο τέλος εμείς θα είμαστε οι κερδισμένοι.

Ραντεβού τον Μάιο του 2020
• 20 χλμ Νικήτη – Νέος Μαρμαράς Χαλκιδικής
• 5 χλμ Νέος Μαρμαράς Χαλκιδικής
• 0,5 χλμ Νέος Μαρμαράς Χαλκιδικής