Στο τελευταίο λεπτό κρίθηκε το αποτέλεσμα της αναμέτρησης ανάμεσα στην Καλλικράτεια και τη Γαλάτιστα (2-1) για το πρώτο ματς της ημιτελικής φάσης ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για ορισμένες αποφάσεις που θεωρούν πως έκριναν το αποτέλεσμα.

Αναλυτικά, όσα αναφέρουν:

Πλασματικό σκορ και αλλοίωση αποτελέσματος είχαμε χθες στο γήπεδο της Καλλικράτειας!

Οι παίκτες του Γιάννη Κάρτα, παίρνοντας άριστα στο κομμάτι της τακτικής, εγκλώβισαν τους γηπεδούχους, ισοφάρισαν το γρήγορό τους γκολ, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες για να κάνουν την ολική ανατροπή!

Αντίθετα, οι παίκτες της Καλλικράτειας δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν κάποια αξιόλογη φάση στο δεύτερο ημίχρονο, πετυχαίνοντας μάλιστα το γκολ στο 97′ , κόντρα στη ροή του παιχνιδιού!

Αρνητικοί πρωταγωνιστές ο κ. Δημητριάδης, ο οποίος έκλεισε τα μάτια του σε πεντακάθαρη ανατροπή του Τ. Γούσιου στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου, και ο επόπτης κ. Κατρατζής, ο οποίος δεν υπέδειξε σε θέση οφσάιντ τον επιθετικό των γηπεδούχων στη φάση του 1-0!

Πλέον, τα πάντα είναι ανοιχτά για την πρόκριση στον τελικό, την οποία θα διεκδικήσει η ομάδα μας σε λίγες βδομάδες στο γήπεδο Νίκος Αβέρης!

Ο θεσμός του κυπέλλου μένει στην άκρη, αφού μεθαύριο Σάββατο ο Ανθεμούντας αγωνίζεται εκτός έδρας κόντρα στον Α.Ο. Σάρτης για τη 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος!

Η 11άδα: Μ. Γκιώργκης, Θ. Πλάτσκος, Κ. Σουάνης, Ν. Τσαλικίδης, Δ. Νταλός (68′ Γ. Ζέφι), Τ. Γούσιος, Κρ. Πέτσι (90′ Θ. Κουτζιαφάρας), Μ. Λιάκος, Π. Χρυσογονίδης, Κρ. Φρόκου (79′ Σ. Ματσούκης), Ρ. Λιάρος (53′ Δ. Σουάνης)