Ένα δίκαιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας της Βορειοανατολικής Χαλκιδικής καθημερινά βρίσκει στήριξη.

Το σύνολο των εκφραστών της τοπικής κοινωνίας, η Δημοτική Αρχή του Δήμος Αριστοτέλη, η Κοινότητα Παλαιοχωρίου, γειτονικές Κοινότητες και Βουλευτές του νομού Χαλκιδικής αντέδρασαν άμεσα με επίσημες ανακοινώσεις τους, αποφάσεις, Δελτία Τύπου, έγγραφα προς τη Διοίκηση της Τράπεζας και σχετική ερώτηση στη Βουλή. Καθολική και έντονη είναι και η αντίδραση των απλών πολιτών της περιοχής μας.

Με τη σημερινή παρουσία στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Κατάστημα της Eurobank Πολυγύρου οι πολίτες δηλώνουν με κάθε τρόπο ότι δεν ανέχονται το κλείσιμο άλλων δομών εξυπηρέτησης του πολίτη στην περιοχή της Βορειοανατολικής Χαλκιδικής.

Προηγήθηκε χθεσινή συνάντηση του Δημάρχου Αριστοτέλη κ. Στυλιανού Βαλιάνου και του Αντιδημάρχου κ. Νικολάου Αυγερινού με τον Επικεφαλής της Γενικής Διεύθυνσης του δικτύου Καταστημάτων της Τράπεζας κ. Ιωάννη Σεραφειμίδη, ο οποίος ήρθε από την Αθήνα αποκλειστικά για το σκοπό αυτό, με το Διευθυντή Τομέα δικτύου Καταστημάτων κ. Γεώργιο Κηπουρό και την Περιφερειακή Διευθύντρια κα Νανά Θεοπούλα στα κεντρικά γραφεία της Τράπεζας στη Θεσσαλονίκη. H συνάντηση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Διοίκησης της Τράπεζας έπειτα από σχετική επιστολή του Δημάρχου.

Μέχρι την τελευταία στιγμή όλοι ευελπιστούν να επικρατήσει η λογική και η Διοίκηση της Τράπεζας να προβεί στην ανάκληση της απόφασής της.

Η τοπική κοινωνία ενωμένη δηλώνει ότι σε αντίθετη περίπτωση η Τράπεζα θα τη βρει απέναντί της.

Παραθέτουμε αυτούσια την επιστολή που παραδόθηκε από τους πολίτες της Β.Α. Χαλκιδικής κατά τη σημερινή διαμαρτυρία.

Facebook: Αντιδήμαρχου Αριστοτέλη (Νικόλαος Αυγερινός)