Αθλητικά

«Ο Ηρακλής έχτισε το πλάνο με δικά του παιδιά»

Ο Ερόλ Κεριότα του Ηρακλή Ν. Φώκαιας στη στήλη ''Τα πρόσωπα του αθλητισμού''.

Στη Χαλκιδική Πολιτική μίλησε ο μέσος του Ηρακλή Ν. Φώκαιας, πρώην παίκτης της Ολύνθου(φώτο), Ερόλ Κεριότα για την επιστροφή του στο σύλλογο, το πρωτάθλημα και την επιθυμία να παραμείνει η Φώκαια στην εξάδα για τα play off.

Πως νιώθεις που επέστρεψες στον Ηρακλή;

«Νιώθω πολύ χαρούμενος που επέστρεψα πίσω στην ομάδα και είμαι ξανά σε αυτή την οικογένεια».

Θεωρείς πως είναι από τις καλύτερες χρονιές της ομάδας τα τελευταία χρόνια;

«Προσωπικά είναι η καλύτερη χρονιά, γιατί αυτή τη στιγμή βρίσκεται στις 6 ομάδες που θα παίξουν για το πρωτάθλημα αν και έχουμε ακόμα παιχνίδια, αλλά πιστεύω μπορούμε να μείνουμε στις πρώτες 6 ομάδες. Ακόμα, η οργάνωση είναι καλύτερη από ποτέ. Υπάρχουν κάποια άτομα που όντως ενδιαφέρονται και τρέχουν για την ομάδα». 

Πως κρίνεις τη ποιότητα του πρωταθλήματος;

«Το φετινό πρωτάθλημα είναι το καλύτερο από τις χρονιές που πρόλαβα να αγωνιστώ. Είναι δυνατό και ανταγωνιστικό». 

Πόσο σημαντικό είναι μια ερασιτεχνική ομάδα, όπως η Φώκαια, να στηρίζεται σε δικά της παιδιά;

«Αν δεν στηρίξεις τα δικά σου παιδιά, αυτά του χωριού δηλαδή, δεν θα έχεις μέλλον σαν ομάδα. Ο Ηρακλής έχτισε τα τελευταία χρόνια σε αυτό το πλάνο και έτσι πρέπει να δουλεύουν και τα υπόλοιπα ερασιτεχνικά σωματεία». 

Φωτογραφία: Φένια Χρηστίδου

Tags

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close