Για δεύτερη συνεχή χρονιά το CaniCross Greece συνεχίζει την πορεία του διοργανώνοντας δράσεις – αγώνες σε όλη την Ελλάδα. Το 2019 είχαν διεξαχθεί 4 αγώνες και τερμάτισαν με τον αγώνα στο Σοφικό Κορινθίας, με πρωταθλητή Ελλάδας τον Χρήστο Γιαννάκογλου.

Το 2020 το CaniCross Greece ξεκινάει πάλι από την πόλη της Θεσσαλονίκης και από το περιαστικό δάσος του Σέιχ Σου στις 23.02.2020 . Με θέα την όμορφη Θεσσαλονίκη και μέσα στην δασική έκταση του Σέιχ Σου, το CaniCross Greece θα προσφέρει ακόμη μια μοναδική εμπειρία. Ενα αγώνα τακτικής σε ένα καταπληκτικό σημείο με διαδρομές μέσα από μονοπάτια, γεφυράκια και δυσκολίες που θα τονώσουν τις αισθήσεις. Η περιοχή είναι εύκολη σε  πρόσβαση και σε πολύ κοντινή απόσταση από την πόλη της Θεσσαλονίκης.  Θα διεξαχθούν 2 αγώνες, ένας Fun 3,2km για την εξοικείωση του κοινού με το άθλημα και ένας Sport 6,5km που μετράει και στο Πρωτάθλημα Ελλάδας. Η περιοχή προσφέρεται για καθημερίνες προπονήσεις canicross και bikejoring.

Κάθε αγώνας canicross είναι μία διαφορετική εμπειρία

Το canicross δεν είναι μόνο μια μέθοδος για να έρθει κάποιος περισσότερο κοντά στον αγαπημένο του σκύλο, αλλά λειτουργεί συγχρόνως θετικά με την κοινωνικοποίηση του, επιτρέποντας με αυτό τον τρόπο να χρησιμοποιεί σωστά το μυαλό του σε κάθε εξάσκηση αλλά και δραστηριότητα με απόλυτη επιτυχία.

Το CaniCross Greece είναι δραστηριότητα της FULLFACE Non Profit Civil Association και  μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Canicross (I.C.F.) . Εντάσσεται από τον Απρίλιο του 2019 πλέον στον παγκόσμιο χάρτη του canicross και μπορεί να συμμετέχουν αθλητές του στο Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.