Ο λόγος για τον Γιώργο Γιαγκιόζη που μετακόμισε στην ομάδα της Χαλκιδικής μετά την αποχώρησή του από τον Διαγόρα Ρόδου.

Ο 24χρονος τερματοφύλακας έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες, μια εξ αυτών και ο ΟΦΗ, με τον οποίο υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. Ο νεαρός πορτιέρο θα καλύψει το κενό του Ηλία Βούρα και θα αποτελέσει ένα καλό δίδυμο με τον Στέφανο Παλαβράκη.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως η Τρίγλια απέκτησε σχεδόν ολόκληρη εντεκάδα μεταγραφών, καθώς ο Γιώργος Γιαγκιόζης είναι το 9ο χειμερινό απόκτημα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Τρίγλιας για την απόκτηση του:

«Η Διοίκηση της Π. Α. Ε. Π. Ο. Τρίγλιας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον τερματοφύλακα Γιώργο Γιαγκιόζη. Ο Γιώργος γεννήθηκε στις 3 Απριλίου του 1995 και ξεκίνησε την καριέρα του στον Ο. Φ. Η, αγωνιζόμενος σε όλα τα τμήματα υποδομής του συλλόγου του Ηρακλείου, ενώ έπαιξε στις Εθνικές Ομάδες Παίδων και Νέων. Στον Ο. Φ. Η υπέγραψε και το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο το 2013, παραμένοντας μέχρι το 2015.
Μετά τον Ο. Φ. Η αγωνίστηκε σε Κισσαμικο (Β Εθνική), Π. Ο. Ατσαλένιο (Γ Εθνική), Βέροια (Β Εθνική), ενώ την περσινή περίοδο (2018-19) στο πρώτο μισό της ήταν στον Αιγινιακό και στο δεύτερο στον Ηρακλή. Το πρώτο μισό της σεζόν που διανύουμε αγωνίστηκε στην ομάδα του Διαγόρα Ρόδου. Η Ποδοσφαιρική Οικογένεια της Π. Α. Ε. Π. Ο. Τρίγλιας καλωσορίζει τον Γιώργο Γιαγκιόζη και του εύχεται καλή επιτυχία»