Με εντατικούς ρυθμούς, κέφι και κυρίως πολύ καλή διάθεση συνεχίζονται οι προετοιμασίες του Καρναβαλιού Σημάντρων 2020.

Ο Δήμος Ν. Προποντίδας, η Κοινότητα Σημάντρων και ο Σύλλογος Καρναβαλιστών ενώνουν τις δυνάμεις τους κι ετοιμάζουν ένα πλούσιο πρόγραμμα, που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους.

Οι πενθήμερες εκδηλώσεις του Καρναβαλιού ξεκινάνε την Τσικνοπέμπτη και κορυφώνονται με την παρέλαση αρμάτων και Καρναβαλιστών την Καθαρά Δευτέρα 2 Μαρτίου 2020 με διασκέδαση και πολύ χορό.

Για πρώτη φορά θα αναζητηθεί και θα επιλεγεί η Βασίλισσα του Καρναβαλιού! Μία ημέρα θα είναι αφιερωμένη στη νεολαία μας με πολύ τραγούδι και χορό. Γι’ αυτό θα φροντίσουν ο γνωστός Ράπερ FY και η DJ JAYLA, ενώ η Κατερίνα Στικούδη θα ανεβάσει το κέφι στα ύψη αμέσως μετά τη λήξη της παρέλασης του καρναβαλιού. Αυτά και πολλές άλλες εκπλήξεις σας περιμένουν!!

Όσες και όσοι επιθυμούν τη συμμετοχή τους στα πεζοπόρα τμήματα της παρέλασης, που θα γίνει την Καθαρά Δευτέρα (μεμονωμένα ή σύλλογοι ή παρέες ή σχολεία κτλ) καλούνται να δηλώσουν άμεσα συμμετοχή στο τηλ.: 6987322797 κα Παυλίδου Γεωργία ή στο e-mail.: georgiapvld79@gmail.com.

Επισημαίνουμε ότι ο Σύλλογος Καρναβαλιστών Σημάντρων διαθέτει στολές, οπότε μπορείτε να επικοινωνήσετε με το παραπάνω τηλέφωνο για περισσότερες λεπτομέρειες. Επίσης, στο ίδιο τηλέφωνο μπορούν, όσες ενδιαφέρονται, να δηλώσουν συμμετοχή για τον διαγωνισμό ανάδειξης της βασίλισσας του καρναβαλιού. Ελάτε να ζήσουμε σε ρυθμούς ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ, γιατί και η Ν. Προποντίδα έχει το δικό της “Καρναβάλι”.

Να είστε όλοι εκεί!