Ο ΠΟΤ στάθηκε άτυχος και γνώρισε ήττα… σοκ από το Θεσπρωτό που μάχεται για τη παραμονή, όπως και η ομάδα της Χαλκιδικής.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, δημιούργησαν ευκαιρίες μπροστά από την εστία της ομάδα από την Ηγουμενίτσα, ωστόσο βρήκαν απέναντί τους έναν εξαιρετικό τερματοφύλακα που κράτησε το μηδέν σε πέντε κλασικές ευκαιρίες της Τρίγλιας.

Ο Θεσπρωτός επικεντρώθηκε σε αμυντικό πλάνο παιχνιδιού και δικαιώθηκε στο φινάλε όταν ο Καζβιρόπουλος πλάσαρε σε κενή εστία και έγραψε το τελικό 0-1, μέσα σε σύγχυση από τους γηπεδούχους που διαμαρτυρήθηκαν έντονα για το γκολ νίκης, καθώς θεωρούν πως ο φιλοξενούμενος ποδοσφαιριστής υποδέχθηκε τη μπάλα από θέση οφσάιντ.

Η ομάδα της Χαλκιδικής ήταν εμφανώς καλύτερη στο ματς, είχε την υπεροχή των κινήσεων αλλά η τύχη δεν ήταν με το μέρος της και έβρισε… τοίχο είτε στον εξαιρετικό τερματοφύλακα, Κινάλη, είτε στον μεγάλο αριθμό παικτών του Θεσπρωτού που ήταν μπροστά από την εστία τους.

Πλέον, οι κιτρινόμαυροι της Ηγουμενίτσας βρίσκονται τέσσερις πόντους πάνω από την Τρίγλια (18 με 14) και έναν πάνω από τον υποβιβασμό, αποδεικνύοντας τη μεγάλη σημασία του διπλού.

Το ματς ολοκληρώθηκε κάτω από έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων για το γκολ. Βέβαια, τίποτα δεν έχει κριθεί σχετικά με τη παραμονή με την Τρίγλια να βρίσκεται μια ανάσα από τις θέσεις που οδηγούν στη σωτηρία, καθώς οι ομάδες που μάχονται είναι στον… πόντο.

ΠΟ Τρίγλιας 0
Θεσπρωτός 1 84′ Καζβιρόπουλος

Συνθέσεις:

Τρίγλια(Μάγγος): Παλαβράκης, Σγουρής, Κουρέλλας, Ζώτος, Ρογγότης, Παπαστεριανός, Λεμονής, Μπρίτο, Ζορμπάς, Παπαδημητρίου, Ναζλίδης

Θεσπρωτός(Ρότσα): Κινάλης, Ζούρκος, Κόλλας, Καρβούνης, Σερβιλλάκης, Κολτσίδας, Βουκομάνοβιτς, Κοντοές, Ραμίρεζ, Μπίκας, Ευθυμίου

Σύνοψη

83′ Γκολ για τον Θεσπρωτό σε μια ανύποπτη φάση. Έντονες διαμαρτυρίες για οφσάιντ από τους γηπεδούχους.

65′ Τρίγλια VS Κινάλης. Νέο τετ α τετ έσωσε ο τερματοφύλακας του Θεσπρωτού

61′ Παραμένει το 0-0 με την Τρίγλια να πιέζει ασφυκτικά

50′ Κρατάει το 0-0 ο Παλαβράκης στο τετ α τετ του Ευθυμίου

48′ Μεγάλη επέμβαση του τερματοφύλακα του Θεσπρωτού στο τετ α τετ του Παπαδημητρίου

46′ Έναρξη δεύτερου μέρους

Στο πάγκο για τη Τρίγλια βρίσκονται οι: Ντούγκα, Καλαϊτζίδης, Μαντζίρης, Ευθυμιάδης, Παντεκίδης, Μοσχάκης, Γιαγκιόζης

Στο πάγκο για το Θεσπρωτό είναι οι: Κωνσταντάκος, Κωνσταντακόπουκος, Καζβιρόπουλος, Καμμένης, Κωνσταντίνου, Κατσής, Καραγιάννης

Τέλος πρώτου ημιχρόνου με το 0-0 να παραμένει

45′ Τεράστια ευκαιρία της Τρίγλιας με το φάουλ του Μπρίτο να καταλήγει προς της εστία, χωρίς παρέμβαση, αλλά ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων απομάκρυνε

38′ Παραμένει το 0-0 στο γήπεδο της Τρίγλιας με τους γηπεδούχους να έχουν καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας

0-0

22′ Μεγάλη ευκαιρία για την Τρίγλια με το σουτ του Σγουρή να απομακρύνεται πάνω στη γραμμή από τους αμυντικούς.

16′ 0-0 με το Θεσπρωτό να έχει μια μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ