Πραγματοποιήθηκε η απονομή του κυπέλλου πρωταθλητή στο εφηβικό τμήμα του συλλόγου για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο αντίστοιχο πρωτάθλημα εφήβων Χαλκιδικής.

Μία εξαιρετική φουρνιά αθλητών, εμπλουτισμένη με ήθος, αγωνιστική συμπεριφορά και ταλέντο, υπό τις οδηγίες του προπονητή της κ. Παναγιωτόπουλο, φέρνει τον πρώτο τίτλο για το σύλλογο βάζοντας παράλληλα τις βάσεις για το στόχο και το σκοπό αυτής της ομάδας.

Οι καλαθοσφαιριστές του τμήματος στρέφονται στην επόμενη φάση των εφήβων, αλλά και στην συμμετοχή τους στα παιχνίδια με το αντρικό τμήμα στο πρωτάθλημα της Β’εθνικής, το τοπικό πρωτάθλημα αλλά και το πρωτάθλημα παίδων Χαλκιδικής, μιας και πολλοί αγωνίζονται και εκεί.

Πρωταθλητές εφήβων Χαλκιδικής 2019-2020. Από αριστερά προς τα δεξιά ( πάνω σειρά) Γεωργίου Γιώργος, Τύπος Γιάννης, Φιλοξενίδης Κωστής, Σμυρλής Γιώργος (Α), Σακοράφας Κλεάνθης.( Κάτω σειρά) Φιλοξενίδης Γιάννης, Κασσαμανώλης Βασίλης, Τσινάς Γιώργος, Σούρλας Θανάσης, Βρασταμινός Παναγιώτης, Λάσκαρης Νίκος. Κοουτς κ. Παναγιωτόπουλος Αλέξανδρος, βοηθός κ. Σιδηροηλίας Θωμάς & Ευγενίου Δημήτρης (απών).