Αθλητικά

Κρίσιμο το επόμενο ματς για την Καλλικράτεια

Μετά την ήττα από τη Μηχανιώνα

Η Καλλικράτεια μπορεί να ηττήθηκε με 1-0 από τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας και να υποχώρησε στο βαθμολογικό πίνακα, ωστόσο είναι «χαλαρή» βαθμολογικά, καθώς έχει στο τσουβάλι και τους 6 πόντους από τις δυο ομάδες που αποχώρησαν και θα πάρει χωρίς αγώνα.

Παρόλα αυτά, το ματς της ερχόμενης αγωνιστική 09/02 με τη Φλώρινα κρίνεται δύσκολο και η Καλλικράτεια θέλει να επιστρέψει στις νίκες για να είναι πιο ήσυχη στις επόμενες επτά αγωνιστικές.

Επίσης, είναι η δεύτερη ομάδα της Χαλκιδικής που μετέχει στις εθνικές κατηγορίες και το δικό της γήπεδο πρέπει να είναι και αυτό γεμάτο σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι.

Πηγή φωτογραφίας: insport.gr

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close