Αθλητικά

Μάχη ως το τέλος…

Απομένουν οκτώ τελικοί για την Τρίγλια

Ο ΠΟΤ για να ένα ακόμη παιχνίδι δεν πήρε αυτό που άξιζε, βάσει ευκαιριών και αγωνιστικής ανωτερότητας, εντός αγωνιστικού χώρου.

Σαν να μην έφτανε αυτό, στα δυο τελευταία παιχνίδια έχει και έντονα παράπονα από τη διαιτησία, τόσο στο ματς με τα Τρίκαλα, όσο και σε αυτό με τον Θεσπρωτό.

Το αρνητικό για την Τρίγλια είναι πως από την αρχή της χρονιάς αποδίδει καλό ποδόσφαιρο, δημιουργεί ευκαιρίες, αλλά δεν παίρνει αυτό που αξίζει.

Για τη Χαλκιδική, είναι πάρα πολύ σημαντικό να υπάρχει μια ομάδα, αργότερα και παραπάνω, σε επαγγελματικές κατηγορίες, συνεπώς όλοι πρέπει να συμβάλουν με το δικό τους τρόπο.

Απομένουν οκτώ τελικοί για τη λήξη του πρωταθλήματος, οι τέσσερις είναι εντός έδρας και το γήπεδο της Τρίγλιας πρέπει να είναι ασφυκτικά γεμάτο και να δίνει ώθηση στους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Ο ΠΟΤ δεν είναι μόνο ομάδα της Τρίγλιας, είναι ολόκληρης της Χαλκιδικής πλέον. Χαρακτηριστικό είναι πως στο ρόστερ υπάρχουν δέκα Χαλκιδικιώτες ποδοσφαιριστές.

Tags

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close