Αθλητικά

Ν. Σαραφιανός: «Θέλουμε άνοδο στην Ορμύλια»

Ο επιθετικογενής παίκτης της Δόξας Ορμύλιας, Νίκος Σαραφιανός, είχε τη δική του θέση στη στήλη «Τα πρόσωπα του αθλητισμού»

Ο Νίκος Σαραφιανός μιλάει στη Χαλκιδική Πολιτική για τα προσωπικά του σχέδια και τους στόχους που έχουν θέσει στην ομάδα.

Αναλυτικά:

Πως νιώθεις με την επιλογή σου να μετακομίσεις στην Ορμύλια;

«Η επιλογή μου αποδείχθηκε άρτια. Η ομάδα της Ορμύλιας είχε στόχους, οι οποίοι φαίνονται με την μέχρι τώρα πορεία της στο πρωτάθλημα, το κλίμα της ομάδας εντός και εκτός γηπέδου είναι πάρα πολύ καλό και η δουλειά του κ.Κλάψα είναι μεθοδευμένη και αποτελεσματική».

Στόχος της ομάδας είναι να ανέβει στην Α1 κατηγορία;

«Φυσικά και στόχος της ομάδας είναι η άνοδος. Αποτελείται από ένα πολύ δυνατό και ορεξάτο σύνολο που με την καθοδήγηση του προπονητή μας κ. Κλαψα μπορεί να εκπληρώσει το στόχο».

Η δουλειά που γίνεται στο σύλλογο γεμίζει αισιοδοξία για τη συνέχεια;

«Όπως ανέφερα και νωρίτερα η δουλειά του προπονητή είναι μεθοδευμένη και αποτελεσματική. Ο σύλλογος είναι υγιής, και αυτό αποδεικνύεται από την πορεία των ακαδημιών και της αντρικής ομάδας. Η συνέχεια έπεται δυναμική».

Πως κρίνεις το πρωτάθλημα της νεοσύστατης Α’ κατηγορίας;

«Το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας θεωρώ πως είναι ένα δυνατό πρωτάθλημα με ποιοτικές ομάδες. Ο ανταγωνισμός είναι αρκετά μεγάλος και το αγωνιστικό επίπεδο υψηλό».

Τι είναι αυτό που θα ήθελες να κατακτήσεις ως ποδοσφαιριστής;

«Ως ποδοσφαιριστής θα ήθελα να κατακτήσουμε φέτος την άνοδο με την ομάδα της Ορμύλιας. Στα μελλοντικά μου σχέδια έχω θέσει σαν στόχο να αγωνιστώ σε ομάδα της Α1 κατηγορίας και μέσα από την προσωπική μου δουλειά να καταφέρω να γίνομαι ποιοτικότερος αθλητής».

Tags

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close