To γραφείο ευρέσεως εργασίας και συμβουλευτικής Job Carrier του Millennium Education Centre, σε συνεργασία με το κέντρο ευρωπαϊκής πληροφόρησης Europe Direct Halkidiki και το Business Mentality, διοργανώνει ανοιχτή Ημέρα Καριέρας Τουρισμού, την Τετάρτη (12/2) από τις 10:00 ως και τις 15:00 με στόχο την εύρεση εργασίας στη Χαλκιδική.

Οι μεγαλύτερες ξενοδοχειακές μονάδες του νομού είναι έτοιμες να δώσουν ευκαιρίες εργασίας. Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί και Workshop σχετικά με τον τουρισμό με βεβαίωση παρακολούθησης για τους συμμετέχοντες.

Η ανοιχτή Ημέρα Καριέρας Τουρισμού είναι η συνάντηση ανθρώπων που αναζητούν εργασία με επιχειρήσεις, που προσφέρουν επαγγελματική στέγη. Θα φέρει κοντά υποψηφίους, στελέχη, σπουδαστές και όσους αναζητούν εργασία σε επιχειρήσεις που ασχολούνται με το τουρισμό.

Οι υποψήφιοι, θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν τις επαγγελματικές τους προοπτικές μαζί με τους υπεύθυνους επιλογής προσωπικού και εκπροσώπους ξενοδοχειακών μονάδων, την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 10:00 με 15:00 στις εγκαταστάσεις του Millennium Education Centre, Αγίου Γεωργίου 14 στα Νέα Μουδανιά.

Η πρόσκληση είναι για όλους όσους ενδιαφέρονται να βρουν εργασία, να αλλάξουν εργασιακό περιβάλλον ή να κάνουν πρακτική άσκηση.

Ετοιμάσου για την επαγγελματική σου εξέλιξη!