Την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου και ώρα 15.00 πραγματοποιήθηκε, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Πολυγύρου η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας 2020 του Νομικού Προσώπου Δήμου Πολυγύρου «Αριστοτέλης».

Ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου κ. Αναστάσιος Καραφουλίδης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Αστέριο Ζωγράφο για τις ευχές του για υγεία και μια δημιουργική χρονιά για όλους, επισημαίνοντας ότι ο Δήμος θα είναι πάντα συμπαραστάτης και αρωγός στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Στη συνέχεια ευχαρίστησε την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Πολυγύρου κα. Μαρία Σαράντη, τον Αντιδήμαρχο Ζερβοχωρίων κ. Δημήτριο Κοντογιώργη και τη Δημοτική Σύμβουλο κα. Άννα Καμαργιώτου – Τζηρίτη για την παρουσία τους στην εκδήλωση και συνεχάρη τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τους εργαζόμενους για τη βοήθεια και την άψογη συνεργασία που υπάρχει.

Ευχήθηκε στους παρισταμένους η νέα χρονιά να είναι γεμάτη υγεία, ευημερία και προσωπική ευτυχία. Όλοι οι παρευρισκόμενοι εξέφρασαν τις ευχαριστίες και τις ευχές τους για τη συνέχιση του έργου του Νομικού Προσώπου.