Αρχικά, η Τρίγλια έδινε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι στην έδρα της Καλαμάτας, που το αποτέλεσμά του θα μπορούσε να χαρακτηριστεί καθοριστικό για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Δυστυχώς, ο ΠΟΤ γνώρισε άδικη ήττα με 1-0, καθώς παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησε δεν κατάφερε να πετύχει γκολ και να δώσει διαφορετικό ενδιαφέρον στην αναμέτρηση.

Πλέον, κυνηγάει ένα θαύμα για παραμονή στη Football League, διότι βρίσκεται στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα και 7 πόντους μακριά από τη σωτηρία.

Θερμαϊκός Θέρμης – ΠΟΝ Καλλικράτειας 1-0 

Ήττα γνώρισε και ο δεύτερος εκπρόσωπος της Χαλκιδικής στις εθνικές κατηγορίες, ο ΠΟΝ Καλλικράτειας, με 1-0 από τον Θερμαϊκό Θέρμης.

Η Καλλικράτεια έκανε τα εύκολα – δύσκολα στην υπόθεση παραμονή και εκεί που ήταν στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, τώρα παίζει με τη φωτιά.

Στα άσχημα της αναμέτρησης με τον Θερμαϊκό ήταν ο σοβαρός τραυματισμός του Άγγελου Χότζα της Καλλικράτειας στο γόνατο, που αποχώρησε υποβασταζόμενος από το γήπεδο.

Ο ΠΟΝΚ έχει να ανέβει ένα… βουνό, καθώς στις έξι τελευταίες αγωνιστικές έχει να αναμετρηθεί με Αγροτικό Αστέρα (εκτός), Μακεδονικό (εντός), Αριδαία (εκτός) και Γιαννιτσά (εντός). Βέβαια, το θετικό για την ομάδα της Χαλκιδικής είναι πως παίρνει έξι πόντους, άνευ αγώνα, για τα παιχνίδια με Άρη Παλαιοχωρίου και ΑΟ Σειρήνα που δεν συμμετέχουν στο πρωτάθλημα.

*Φωτογραφία: taklin.gr