Πολιτική

Μπουτάρης: «Ψήφισα Μητσοτάκη, δεν ντρέπομαι να το πω»

Τη Νέα Δημοκρατία και τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη ψήφισε στις τελευταίες εθνικές εκλογές ο Γιάννης Μπουτάρης, με τον πρώην δήμαρχο Θεσσαλονίκης να προβαίνει σε αυτή την αποκάλυψη σε ραδιοφωνική του τοποθέτηση.

«Τον Μητσοτάκη τον ξέρω από παλιά. Τον εκτιμώ πάρα πολύ, είναι ένας άνθρωπος ακούραστος, έχει ξεκάθαρο μυαλό, τον ψήφισα στις τελευταίες εκλογές, το λέω χωρίς να ντρέπομαι, τον ψήφισα, γιατί πιστεύω πως ήταν το αντίβαρο της ταλαιπωρίας που υποστήκαμε επί ΣΥΡΙΖΑ».

Οσον αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα ο κ. Μπουτάρης τόνισε:

«Στην αρχή πίστευα στον Τσίπρα, πίστευα ότι είχε τη δυνατότητα να κάνει τις απαραίτητες αλλαγές που χρειάζεται η ελληνική κοινωνία. Αλλά λίγο η οικονομική κρίση λίγο ο Βαρουφάκης τα έκαναν μαλλιά κουβάρια. Ο Τσίπρας την τελευταία στιγμή κατάφερε και κατάλαβε σε ποιον κόσμο ζει.

Διότι ο κόσμος δεν είναι αυτός που θέλεις εσύ, αλλά αυτός που είναι γύρω σου. Κατάλαβε ότι το να χτυπήσεις το ”σύστημα” δεν είναι τόσο απλό. Όμως αυτή ήταν η λογική του Τσίπρα και της παρέας του, να χτυπήσουν το ”σύστημα”. Αλλά δεν χτυπιέται εύκολα το ”σύστημα”. Ή θα πρέπει να προσαρμοστείς και σιγά σιγά σαν Δούρειος Ίππος να το χτυπήσεις ή θα φας τα μούτρα σου».

 

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close