Η Άθυτος τερμάτισε στην τρίτη θέση της Α1, στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, επίτευγμα που θεωρείται από τα καλύτερα του συλλόγου τα τελευταία χρόνια.

Ανέκαθεν, ο Τορωναίος αποτελούνταν από ένα σκληροτράχηλο σύνολο, που έβλεπε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, με σήμα κατατεθέν τις εντός έδρας αναμετρήσεις. Φέτος, φαίνεται πως πάει να κάνει το κάτι παραπάνω. Τερμάτισε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 41 πόντους, μόλις τρεις μακριά από την κορυφή και μπαίνει στο μίνι πρωτάθλημα των play-off με την ψυχολογία στα ύψη.

Φυσικά, σημαντικό λιθαράκι στην προσπάθεια έβαλε και ο ακούραστος, Γιώργος Σαϊτιώτης, που πέτυχε τέσσερα τέρματα στα τελευταία ισάριθμα παιχνίδια της ομάδας, γεγονός που βοήθησε την Άθυτο να κάνει το… άλμα.

Πλέον, ο Τορωναίος ξεκινάει τα play-off από την 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας απέναντί του Όλυνθο, Πολύγυρο, Μουδανιά, Γαλάτιστα και Βαρβάρα.

Όσον αφορά τον Γιώργο Σαϊτιώτη, μόνο πετυχημένη μπορεί να χαρακτηριστεί η χρονιά του, καθώς ανέβασε στην Α’ κατηγορία τα Σήμαντρα, ως παίκτης – προπονητής και καταβάλει τη μέγιστη προσπάθεια στην Άθυτο.