Χαλκιδική

Νέες οδικές παρεμβάσεις θα αλλάξουν την όψη της Χαλκιδικής

Με ικανοποίηση ο αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Γιάννης Γιώργος ανακοίνωσε τη δημοπράτηση των έργων οδοποιίας που πρόκειται να αλλάξουν όπως τονίζει την εικόνα των δρόμων στο νομό. Όπως είχε αναφερθεί και στη διάρκεια συνένετυξης στη Σουζάνα Καζάκα, τα χρηματικά ποσά για τα έργα έρχονται να προστεθούν στα ήδη δημοπρατηθέντα από το 2018 κ 2019 έργα της Π.Ε. Χαλκιδικής ύψους 10.250.000 € που θα ολοκληρωθούν εντός του 2020 καθώς και του έργου (επίκειται υπογραφή σύμβασης) βελτίωσης του οδικού δικτύου ύψους 5.000.000 €.
Έτσι, ολοκληρώθηκαν πλέον οι διαδικασίες δημοπράτησης των έργων:
1)Βελτίωση, Αναβάθμιση, Επισκευή της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Ν. Μουδανιών και της Επαρχιακής Οδού Ν. Μουδανιών-Ποτίδαιας-Κασσανδρείας προϋπολογισμού 9.000.000 € 
2)Βελτίωση, Αναβάθμιση, Επισκευή της Εθνικής Οδού 16 Θεσσαλονίκης-Ιερισσού στο τμήμα από όρια ΠΕ Θεσσαλονίκης μέχρι Αρναία προϋπολογισμού 2.800.000 και εντός του επόμενου χρονικού διαστήματος ξεκινούν οι εργασίες.
Υπό δημοπράτηση βρίσκεται το έργο βελτίωσης και συντήρησης του οδικού δικτύου Π.Ε. Χαλκιδικής της τριετίας 2020-2021-2022 με προϋπολογισμό 6.480.000€.
“Υποσχεθήκαμε ότι η εικόνα του Νομού θα αλλάξει προς το καλύτερο (αρκεί να το επιτρέψουν και οι καιρικές συνθήκες που τρία (3) χρόνια τώρα τα έχουν βάλει μαζί μας) και θα το κάνουμε. Ήδη μεγάλα τμήματα του οδικού δικτύου σε όλο τον Νομό έχουν δεχθεί τις παρεμβάσεις μας και ευχαριστούμε όλους τους πολίτες, γηγενείς και επισκέπτες, για τα καλά τους λόγια. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με γνώμονα το συμφέρον και την ασφάλεια των συμπολιτών μας”, αναφέρει σε προσωπική του ανάρτηση ο αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Γιάννης Γιώργος.

 

Katerina
Tags

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close