Δεκαοκτώ αλλοδαποί συνελήφθησαν επειδή στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων σε αστυνομική επιχείρηση που σημειώθηκε στις ευρύτερες περιοχές των οδών Γιαννιτσών και Μοναστηρίου στην Θεσσαλονίκη.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησαν αστυνομική επιχείρηση στις ευρύτερες περιοχές των οδών Γιαννιτσών και Μοναστηρίου, κατά την οποία προσήγαγαν 23 αλλοδαπούς, εκ των οποίων συνελήφθησαν συνολικά δεκαοκτώ, που στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων για την παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια.

Σημειώνεται ότι οι αστυνομικοί υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης συστηματικά διενεργούνται ειδικές δράσεις σε διάφορες περιοχές της πόλης, για την πρόληψη και καταστολή παραβατικών συμπεριφορών και την κατ’ επέκταση εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών.

Οι συλληφθέντες μεταφέρθηκαν σε Τμήματα Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης για τις περαιτέρω ενέργειες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ