Σε ένα ακόμη παιχνίδι η τύχη γύρισε την πλάτη στον ΠΟΤ. Σε ένα ακόμη παιχνίδι ήταν καλύτερος, τουλάχιστον στο πρώτο μέρος, του αντιπάλου. Ωστόσο, το «φάντασμα» των τελευταίων λεπτών πλήγωσε και πάλι την Τρίγλια.

Ο Ιάλυσος με δυο γκολ μετά το 80’ κατάφερε να αποσπάσει ένα σημαντικό διπλό στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή και να βυθίσει περισσότερο την ομάδα της Χαλκιδικής.

Στο β’ ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοση τους και βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα με τον Πετράκη στο 80’. Στο 91’ ο Ιάλυσος κέρδισε πέναλτι με ανατροπή του Κούντικ. Ο Ρεκλείτης ήταν εύστοχος και το σκορ έγινε 0-2, με τον Ιάλυσο να πανηγυρίζει τους πρώτους βαθμούς και την πρώτη του νίκη μακριά από τη Ρόδο.

ΠΟ Τρίγλιας 0
Ιάλυσος 2 Πετράκης 80’, Ρεκλείτης 90+

Διαιτητής: Πανυτσίδης, Βοηθοί: Μπαλιάκας, Κωτούλας.

Π.Ο. ΤΡΙΓΛΙΑΣ (Γιάννης Πολλαετίδης): Παλαβράκης, Κουρέλλας, Μιλκούδης, Λεμονής, Ζώτος, Παπαστεριανός, Αρβανίδης, Ευθυμιάδης, Μπρίτο, Ντούνγκα, Ναζλίδης

Γ.Α.Σ. ΙΑΛΥΣΟΣ (Νίκος Παντέλης): Ανδρούτσος, Γιώργου (30’ λ.τ. Πριονάς), Πάτας, Παγώνης, Μακρυδημήτρης, Ρεκλείτης, Μπάρδης, Μαστραντωνάκης (65’ Κούντικ), Μαραγκουδάκης, Χειρίτραντας (76’ Πετράκης), Κονέ.