Δήμος Νέας ΠροποντίδαςΧαλκιδική

Δήμος Ν. Προποντίδας: Ματαίωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων

«Δυστυχώς, βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να ακυρώσουμε όλες τις εκδηλώσεις» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Μ. Καρράς.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και την απόφαση του Υπουργού Υγείας να αναβληθούν όλες οι εκδηλώσεις της χώρας, ματαιώνονται και αυτές του Δήμου Ν. Προποντίδας.

Αναλυτικά: 

Μετά την έκδοση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης, που συνυπογράφουν οι Υπουργοί: Εσωτερικών, Υγείας και Προστασίας του Πολίτη, ματαιώνονται όλες οι Καρναβαλικές Εκδηλώσεις στη χώρα λόγω άμεσου κινδύνου της Δημόσιας Υγείας.

Έτσι, στον Δήμο Ν. Προποντίδας δεν θα πραγματοποιηθεί καμία Καρναβαλική Εκδήλωση, που ήταν προγραμματισμένη από σήμερα και μέχρι την Καθαρά Δευτέρα.

«Δυστυχώς, βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να ακυρώσουμε όλες τις εκδηλώσεις για τις οποίες ήμασταν απόλυτα έτοιμοι και για τις οποίες εργάστηκαν πολλοί σύλλογοι και φορείς- κυρίως στα Σήμαντρα- αλλά αυτό που προέχει είναι η Δημόσια Υγεία. Να συμπληρώσω, ακόμη, ότι στα πλαίσια της πρόληψης θα προχωρήσουμε άμεσα σε απολύμανση όλων των παιδικών σταθμών και σχολικών μονάδων του Δήμου μας» δήλωσε ο Δήμαρχος Μ. Καρράς.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close