Νέα σενάρια στην μάχη της παραμονής καθώς η Τρίγλια κέρδισε την ένσταση που είχε καταθέσει για το ματς με τον Ασπρόπυργο, 2-2 το σκορ του αγώνα και πλέον μπορεί να ελπίζει σε παραμονή.

Η Τρίγλια είχε καταθέσει ένσταση για αντικανονική συμμετοχή παίκτη στο μεταξύ τους παιχνίδι και το πειθαρχικό όργανο της 2ης και 3ης κατηγορίας την δικαίωσε.

Συγκεκριμένα είχε επιβληθεί στον αθηναϊκό σύλλογο απαγόρευση μεταγραφών από την πειθαρχική επιτροπή της FIFA, λόγω μίας παλιάς οφειλής σε παίκτη του, από την προηγούμενη ΠΑΕ, o οποίος μάλιστα αγωνιζόταν στον Ασπρόπυργο το μακρινό 2009 (ο Φερνάρντο Αριέλ Μπραντάν). Συγκεκριμένα ο Βαζάκας είχε χρησιμοποιήσει τον Μιχάλη Φράγκο που αποκτήθηκε τον χειμώνα, τη στιγμή που δεν είχε αρθεί ακόμα η τιμωρία στον σύλλογο.

Συνεπώς το παιχνίδι κατοχυρώνεται στην Τρίγλια με 0-3, αφαιρούνται 3 βαθμοί από τον Ασπρόπυργο και του επιβάλλεται πρόστιμο 4.000€.

Αναλυτικά η απόφαση:

ΚΑΤΑΚΥΡΩΝΕΙ τον αγώνα της 11ης Ιανουαρίου ανάμεσα στις ΠΑΕ ΕΝΩΣΗ ΠΑΝΑΣΠΡΟΠΥΡΓΙΑΚΟΥ – ΠΑΕ ΠΟ ΤΡΙΓΛΙΑΣ υπέρ της δεύτερης με σκορ 3-0, διατάσσει την αφαίρεση τριών (3) βαθμών από τον πίνακα του τρέχοντος πρωταθλήματος της Football League 2019-2020 για την ΠΑΕ ΕΝΩΣΗ ΠΑΝΑΣΠΡΟΠΥΡΓΙΑΚΟΥ και της επιβάλλει παράλληλα χρηματική ποινή ύψους τεσσάρων χιλιάδων (4.000) ευρώ.