Δήμος ΠολυγύρουΧαλκιδική

Δήμαρχος Πολυγύρου: “Υπερήφανος για τη στάση της Ελλάδας στο μεταναστευτικό”

Ο Αστέριος Ζωγράφος σχολίασε τη κατάσταση που επικρατεί με το μεταναστευτικό

Ο Δήμαρχος Πολυγύρου τόνισε πως είναι υπερήφανος για τη στάση της Ελλάδας και ιδιαίτερα των παιδιών που φυλάνε τα σύνορα.

Αναλυτικά, όσα έγραψε στη σελίδα του στο Facebook:

“Μολών λαβέ.

Παρακολουθώντας , με ιδιαίτερη ανησυχία , τις τελευταίες εξελίξεις για το μεταναστευτικό καθώς και τη ξεδιάντροπη πολιτική της Τουρκίας, που με εκβιασμούς και για τους δικούς της πολιτικούς και οικονομικούς λόγους, χρησιμοποιεί ως μέσον εκβιασμού τους μετανάστες, κόντρα στο Διεθνές Δίκαιο και στη συμφωνία που είχε με τη Ε.Ε, νιώθω -όπως και όλοι μας- αγανακτισμένος και δε μπορώ να βρω την παραμικρή δικαιολογία για τη συμπεριφορά των Τούρκων.

Όμως είμαι βαθιά υπερήφανος για τη στάση της Ελλάδος και ιδιαίτερα των παιδιών μας, που είναι νυχθημερόν στην πρώτη γραμμή για την προστασία των συνόρων μας. Οι Έλληνες, όταν έπρεπε, δείξαμε και με το παραπάνω το κοινωνικό μας πρόσωπο βοηθώντας, πάνω από τις δυνάμεις μας, τους μετανάστες. Τώρα όμως, που διακυβεύονται τα σύνορά μας, όλοι ενωμένοι απαντάμε κι αποκρούουμε τις προκλητικές – επεκτατικές διαθέσεις των Τούρκων. Οι σκέψεις μας είναι στους κατοίκους των συνόρων μας, που δοκιμάζονται τούτη την ώρα και στους φύλακες των συνόρων μας- φύλακες της Ελλάδος μας.
Σας ευχαριστούμε και σας χρωστάμε την ακεραιότητα της Πατρίδος μας.

Με σεβασμό”.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close