Άγριος καυγάς ξέσπασε ανάμεσα στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνο Μπογδάνο και τον πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Βέττα στον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΪ.

Αφορμή για την έντονη λεκτική διαμάχη υπήρξε η τοποθέτηση του κ. Μπογδάνου, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μέσα από δημοσιεύματα σε ιστοσελίδες και εφημερίδα που πρόσκεινται στο κόμμα, επισημαίνοντας ότι αυτά υιοθετούν την προπαγάνδα του Τούρκου προέδρου. «Θλίβομαι που σε αυτήν την εκστρατεία κατά της Ελλάδας, της πατρίδας και της Ευρώπης βρίσκεται και ένα μέρος του ΣΥΡΙΖΑ. Ντρέπομαι για λογαριασμό τους. Βάζουν πλάτη στον Ερντογάν. Αυτή δεν είναι η αριστερά του Κύρκου. Στην Ελλάδα οι διεθνιστικές και άλλες ιδεοληπτικές εμμονές δεν επιτρέπεται να ωθούν ορισμένους να παίζουν κόντρα στην ίδια τους την πατρίδα. Να απολογηθούν και πρώτος ο κ. Τσίπρας».

Η θέση αυτή του βουλευτή της ΝΔ, προκάλεσε την έντονη αντίδραση του κ. Βέττα που αποκάλεσε «πολιτικό απόπατο» τον κ. Μπογδάνο και του ζήτησε όταν του απευθύνεται να το κάνει στον πληθυντικό. «Η ασόβαρη Νέα Δημοκρατία εκπροσωπείται από τον κ. Μπογδάνο. Να του δώσω μία συμβουλή: να χρησιμοποιείς την εξυπνάδα σου όταν είσαι σίγουρος ότι είναι αρκετή. Και δεν είναι!», σημείωσε ο κ. Βέττας και συνέχισε: «Καταγγέλλω τον κ. Μπογδάνο ως γελοίο, ως ανόητα πολιτικά και ως άνθρωπο επικίνδυνο για τη χώρα. Όσοι χρειαζόμαστε χάπια, να τα παίρνουμε στη χώρα μας και να ερχόμαστε να μιλάμε μετά. Είσαι ο πολιτικός απόπατος της Νέας Δημοκρατίας. Ήρθα στην εκπομπή επειδή νόμιζα ότι θα είναι εδώ ο κ. Συρίγος».