Αθλητικά

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Προς αλλαγή ημερομηνίας ο τελικός κυπέλλου της ΕΠΣΧ

Σύντομα αναμένεται επίσημη ανακοίνωση από την Ένωση

Με αφορμή τα τελευταία γεγονότα και τα νέα αυστηρά μέτρα πρόληψης κατά της διασποράς του κορωνοϊού (σ.σ παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών, «λουκέτο» στα σχολεία, αναβολή όλων των εκδηλώσεων κ.α), ο τελικός κυπέλλου Χαλκιδικής ”Alex Mens Hair Club”, που ήταν προγραμματισμένος για τις 25/3, αναμένεται να μετατεθεί σε άλλη ημερομηνία.

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται και επίσημη ανακοίνωση από πλευράς της ΕΠΣΧ για την νέα ημερομηνία του τελικού ανάμεσα στην Όλυνθο και την Γαλάτιστα.

Tags

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close