Ο Πολύγυρος πήρε μια σημαντική νίκη κόντρα στην ‘Ολυνθο και προσπέρασε τον αντίπαλο του στην ειδική βαθμολογία των Play-off της Α1 κατηγορίας.

Οι πρωτευουσιάνοι από νωρίς είχαν τα ηνία της αναμέτρησης και έδειχναν αποφασισμένοι να πάρουν το πολυπόθητο τρίποντο. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ στο πρώτο μέρος με τον Πανισκάκη να αστοχεί σε τετ α τετ.

Με την έναρξη της επανάληψης η Νίκη άνοιξε το σκορ με τον Συρόπουλο, έπειτα από σέντρα σουτ σε φάουλ για να σφραγίσει τους τρεις βαθμούς ο Σπάσιτς, λίγα λεπτά πριν την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, από την άσπρη βούλα. Δυσκόλεψαν τα δεδομένα της αναμέτρησης για τους φιλοξενούμενους μετά τη δεύτερη κίτρινη – κόκκινη του Καραγκιοζίδη.

Νίκη Πολυγύρου 2 Συρόπουλος 50′, Σπάσιτς 90+
Όλυνθος Ολύνθου 0

Συνθέσεις:

Νίκη Πολυγύρου(Βούλγαρης): Τζουβάρας, Αστεριάδης, Χλιάπας, Παπαφλωράτος, Ζούνης, Βούλγαρης, Συρόπουλος, Σπάσιτς, Μελίσσης, Ζάγκας, Καραβασίλης
Αλλαγές: Τσότρας, Σιδηρόπουλος, Σουσούρας

Όλυνθος(Νεοφώτιστος): Πανισκάκης Ν, Καραγκιοζίδης, Καράι, Γεραντζής, Σάγγος, Βέντσιος, Αθανασιάδης Σαβ, Πανανός, Πανισκάκης Μ, Μούτου, Σκέμπι
Αλλαγές: Νικολαϊδης, Μουρμούρης Λ,