Με την 87/2020 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ψηφίστηκε η Έγκριση Κανονισμού λειτουργίας Λαϊκών Αγορών του Δήμου Νέας Προποντίδας, όπως έπρεπε να γίνει βάσει της προβλεπόμενης διαδικασίας.

Στον κανονισμό περιλαμβάνεται μεν αλλαγή του χώρου της λαϊκής των Ν. Μουδανιών, ωστόσο αυτό δεν θα γίνει άμεσα, διότι μετά την ψήφιση της απόφασης πρέπει να ακολουθήσει η διαδικασία της συλλογής δικαιολογητικών και χωροθέτησης για τον κάθε ενδιαφερόμενο.

Επειδή, όπως καταλαβαίνετε, λόγω των αυστηρών μέτρων για την πρόληψη της εξάπλωσης του κορωνοϊού, δεν υπάρχει στην παρούσα φάση η δυνατότητα γι’ αυτό, η όλη διαδικασία έχει ανασταλεί. Σε κάθε περίπτωση θα ενημερωθείτε εγκαίρως με σχετική ανακοίνωση για τον ακριβή χρόνο, που θα γίνει η αλλαγή του χώρου της λαϊκής. Μέχρι τότε θα λειτουργεί στον χώρο, που λειτουργεί σήμερα.

♦️Στο μεταξύ, αποφασίστηκε, η λαϊκή αγορά των Ν. Μουδανιών της ερχόμενης Τετάρτης, 25 Μαρτίου 2020, λόγω της Εθνικής Εορτής να πραγματοποιηθεί την Τρίτη 24 Μαρτίου 2020, αν και εφόσον μέχρι τότε δεν έχει εκδοθεί σχετική απαγόρευση με Υπουργική Απόφαση.