Αναλυτικά, όσα είπε ο Στράτος Ευγενίου, στην Έρα Σπορ και συγκεκριμένα στην εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο:

”Η μέχρι τώρα βαθμολογική θέση σαφώς και αδικεί την ομάδα μας, κάτι βέβαια που είναι κοινά αποδεκτό από όλους τους συντελεστές της κατηγορίας, σύμφωνα με δηλώσεις ανθρώπων όλων των ομάδων που αντιμετώπισε ο Π. Ο. Τρίγλιας, αλλά πάνω απ’ όλα σύμφωνα με την αγωνιστική εικόνα που έδειξε, σε όλα σχεδόν τα παιχνίδια”.

Για το γήπεδο είπε, ”βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της ολοκλήρωσης των έργων, που ήδη του έχουν αλλάξει όψη, αφού πρόκειται για ένα πραγματικό στολίδι για την Τρίγλια μας, αλλά και για ολόκληρη την Χαλκιδική”.

Επιπλέον θεώρησε πολύ θετικό το ότι δέκα ποδοσφαιριστές κατάγονται από τον Δήμο Νέας Προποντίδας, απευθύνοντας ταυτόχρονα κάλεσμα στον κόσμο για ακόμα μεγαλύτερη συσπείρωση, ”χρειαζόμαστε την στήριξη όλων των φιλάθλων ώστε να αποκτήσει η ομάδα μας μεγαλύτερη δύναμη σε αυτό το δύσκολο ταξίδι”.

Τελειώνοντας αναφέρθηκε στο φλέγον ζήτημα της αναδιάρθρωσης, της οποίας δήλωσε ανεπιφύλακτα υπέρμαχος, μια και αποτελεί πραγματικά μονόδρομο για την οικονομική επιβίωση όλων των ομάδων, καθώς και την απρόσκοπτη λειτουργία τους.

*φωτογραφία ΠΟ Τρίγλιας (Μαρία Αρχοντοπούλου)