Δήμος ΚασσάνδραςΧαλκιδική

Χαλκιά: «Μακάρι να μην μας κοστίσει ανθρώπινες ζωές η σημερινή κίνηση προς την Κασσάνδρα» (vid)

Η Δήμαρχος Κασσάνδρας, Αναστασία Χαλκιά, τόνισε και πάλι το... μένουμε σπίτι και πως πρόκειται για έναν πόλεμο με αόρατο εχθρό

Η κ. Χαλκιά επισήμανε πως η κατάσταση δεν είναι αστεία και πως όλοι πρέπει να υπακούσουν στις εντολές των ειδικών. Επίσης, ανέφερε πως κατανοεί όσους θέλουν να επισκεφθούν τις εξοχικές τους κατοικίες αλλά αυτοί που το πράττουν, τουλάχιστον να πειθαρχούν στους κανόνες και να μην περιφέρονται συνεχώς.

Τέλος, η Δήμαρχος Κασσάνδρας ευχήθηκε να μην «πληρώσει» ο τόπος τη σημερινή επίσκεψη ταξιδιωτών στην Κασσάνδρα.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε στην Χαλκιδική Πολιτική η Δήμαρχος Κασσάνδρας, Αναστασία Χαλκιά: 

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button