Δήμος ΑριστοτέληΧαλκιδική

Βαλιάνος: «Το στοίχημά μας προς το παρόν πάει καλά, ο Δήμος Αριστοτέλη έλαβε όλα τα μέτρα» (vid)

Ο Δήμαρχος Αριστοτέλη, Στέλιος Βαλιάνος, αναφέρθηκε με τη σειρά του στο δύσκολο έργο αντιμετώπισης της πανδημίας

Ο κ. Βαλιάνος σε τηλεφωνική επικοινωνία με την Χαλκιδική Πολιτική επισήμανε πως ο νομός προς το παρόν αντιμετωπίζει με τον καλύτερο τρόπο την πανδημία. Στάθηκε στο γεγονός πως όλοι πρέπει να γίνουμε σύμμαχοι των ειδικών και να υπακούσουμε στα μέτρα, ενώ τόνισε πως τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν μπορούν οι ταξιδιώτες να επισκεφθούν το νησί της Αμμουλιανής και οι πιστοί το Άγιον Όρος.

Κλείνοντας, ενημέρωσε τους πολίτες του Δήμου Αριστοτέλη πως έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα και από αύριο, Δευτέρα (23/3), όλοι μπορούν να απευθύνονται στον Δήμο.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Δήμαρχος Αριστοτέλη στην Χαλκιδική Πολιτική: 

Tags

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close