ΚεντρικήΜακεδονία

Παράδοση 20.000 γαντιών στη ΓΑΔΘ με πρωτοβουλία Καράογλου

Το πρωί της Δευτέρας παραδόθηκαν τα 20.000 γάντια μιας χρήσης στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης μετά από πρωτοβουλία του ΥΜΑΘ, Θεόδωρου Καράογλου.

Το υλικό που είναι δωρεά της εταιρείας MEDITRAST διατίθεται για τις ανάγκες των αστυνομικών που υπηρετούν στη Θεσσαλονίκη, καθώς και των συναδέλφων τους που υπηρετούν στις Καστανιές του Έβρου και στην Αλεξανδρούπολη.

Μετά την παράδοση του υλικού ο Υπουργός τόνισε στις δηλώσεις του:

«Το τελευταίο χρονικό διάστημα η ελληνική Πολιτεία προσπαθεί συντεταγμένα να αντιμετωπίσει το πρόβλημα του κορωνοϊού που απειλεί τη δημόσια υγεία. Με αιχμή του δόρατος τις υγειονομικές υπηρεσίες αλλά και τα Σώματα Ασφαλείας, όλοι μαζί προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Το Υπουργείο Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας και Θράκης) στέκεται αρωγός στη συλλογική προσπάθεια, ζητώντας ενεργή συμπαράσταση από ιδιωτικές επιχειρήσεις οι οποίες παράγουν προϊόντα τα οποία είναι απαραίτητα στην αντιμετώπιση του επικίνδυνου ιού.

Σήμερα, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση, στο Μέγαρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, να έχουμε την πρώτη μεγάλη προσφορά από μια ιδιωτική εταιρεία, τη “MEDITRAST”,  η οποία προσφέρει 20.000 γάντια μιας χρήσης για τους αστυνομικούς που δίνουν καθημερινά τον αγώνα να προστατεύσουν τη δημόσια υγεία εφαρμόζοντας τους περιορισμούς που έχουν ήδη ανακοινωθεί, ενώ παράλληλα συνεχίζουν να ασκούν  τα καθήκοντά τους που σχετίζονται με τη διαφύλαξη της δημόσιας τάξης και την προστασία της περιουσίας και της ζωής κάθε πολίτη.

Μέσα από την καρδιά μου ευχαριστώ την εταιρεία που αποτελεί το πρώτο καλό παράδειγμα και καλώ άλλες ιδιωτικές επιχειρήσεις να σταθούν σύμμαχοι στην προσπάθεια που καταβάλλει  η Πολιτεία.

Τέλος, θέλω να στείλω ένα μήνυμα αισιοδοξίας. Το κράτος, οι φορείς, οι υπηρεσίες οι πολίτες, όλοι μαζί, ενωμένοι, ακολουθώντας τις οδηγίες των γιατρών, θα νικήσουμε.

Δίνουμε μια δύσκολη μάχη εναντίον ενός αόρατου εχθρού, όμως αισιοδοξούμε ότι συντεταγμένα και πειθαρχημένα θα ξεπεράσουμε και αυτήν την κρίση. Άλλωστε ο ελληνισμός έχει αποδείξει ότι ενωμένος πετυχαίνει τις μεγαλύτερες νίκες”

 

Σχετικά άρθρα

Back to top button