Δήμος Νέας ΠροποντίδαςΧαλκιδική

117 φιάλες από την τράπεζα αίματος ”Γιώργος Καλλιαντζάς” εν μέσω καραντίνας (pics)

Συγκινητική η παρουσία των αιμοδοτών στο ΚΑΠΗ Ν. Τρίγλιας

Η τράπεζα αίματος ”Γιώργος Καλλιντζάς” της Ν. Τρίγλιας οργάνωσε αιμοδοσία εν μέσω πανδημίας και αυστηρών μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού, αλλά η θέληση των πολιτών να βοηθήσουν και να σώσουν ζωές, στις δύσκολες μέρες που περνάει η χώρα, φαίνεται πως ήταν σημαντικότερη από την… καραντίνα.

Η προσέλευση των αιμοδοτών την Κυριακή 22/3 στο ΚΑΠΗ Ν. Τρίγλιας ξεπέρασε κάθε προσδοκία, τόσο της τράπεζας αίματος ”Γιώργος Καλλιντζάς”, όσο και του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου.

Οι 117 φιάλες που συγκεντρώθηκαν δίνουν αισιοδοξία σε αυτές τις πρωτόγνωρες καταστάσεις που βιώνει ο ελληνικός λαός και όχι μόνο και θα ζωγραφίσουν χαμόγελα σε πρόσωπα που το έχουν ανάγκη.

Φωτογραφίες: Τράπεζα αίματος ”Γιώργος Καλλιαντζάς”

Tags

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close