Δήμος ΠολυγύρουΧαλκιδική

Γιατρός κάθε Παρασκευή στο ΚΑΠΗ Πολυγύρου

Σε συνεργασία του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκιδικής και του Δήμου Πολυγύρου

Στο πλαίσιο των μέτρων ασφάλειας που λαμβάνονται για την αποτροπή διασποράς του covid-19 , η Διοίκηση του Γεν. Νοσοκομείου Χαλκιδικής, με την συνεργασία του Δήμου Πολυγύρου, και του Ν.Π. “ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ”, ενημέρωσαν πως θα υπάρχει ελεγκτής γιατρός κάθε Παρασκευή από τις 12:00 ως τις 14:00 στο χώρο του ΚΑΠΗ Πολυγύρου (παλιού Νοσοκομείου).

Αναλυτικά, η ενημέρωση: 

Στο πλαίσιο των μέτρων ασφάλειας που λαμβάνονται για την αποτροπή διασποράς του covid-19 , η Διοίκηση του Γεν. Νοσοκομείου Χαλκιδικής, με την συνεργασία του Δήμου Πολυγύρου, και του Ν.Π. “ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ” ανακοινώνει ότι ο ελεγκτής γιατρός θα βρίσκεται κάθε Παρασκευή από τις 12:00 έως και τις 14:00 στον χώρο του Κ.Α.Π.Η. Πολύγυρο (παλιό Νοσοκομείο).

Η ανακοίνωση αφορά σε:

1. γνωματεύσεις και παραπεμπτικά που εκδίδουν οι γιατροί του Νοσοκομείου Χαλκιδικής καθώς και οι ιδιώτες γιατροί του Δήμου Πολυγύρου.

2. γνωματεύσεις και παραπεμπτικά για κατοίκους του διευρυμένου Δήμου Πολυγύρου ( η διεύθυνση για την κατοικία θα πρέπει να είναι αυτή που αναγράφεται στο ηλεκτρονικό παραπεμπτικό ή στη γνωμάτευση τους).

3. Ο ελεγκτής γιατρός δεν θα σφραγίζει παραπεμπτικά – γνωματεύσεις άλλων Δημόσιων και Ιδιωτικών Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων .

Tags

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close