Δήμος ΠολυγύρουΧαλκιδική

Δημοτικό Σχ. Ολύνθου: Γιορτή για την 25η Μαρτίου μέσω… διαδικτυακής πλατφόρμας (pics)

Ένα διαφορετικό τρόπο να γιορτάσουν την επέτειο της 25ης Μαρτίου βρήκαν στην Όλυνθο

Το Δημοτικό Σχολείο Ολύνθου μας έχει συνηθίσει στις ιδιαίτερες ιδέες και στην προσπάθεια να κρατάει το ενδιαφέρον των μαθητών καθημερινά.

Αυτή τη φορά, το Δημοτικό Σχολείο Ολύνθου πραγματοποίησε τη γιορτή για την επέτειο της 25ης Μαρτίου μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας (Zoom), καθώς λόγω των αυστηρών μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού δεν ήταν δυνατή η διεξαγωγή της γιορτής όπως τα προηγούμενα χρόνια.

Πρόκειται για μια συγκινητική πρωτοβουλία και αξίζουν συγχαρητήρια στους δασκάλους, στους γονείς αλλά και στα παιδιά της 5ης και της 6ης τάξης, που συνέβαλαν για να ολοκληρωθεί με επιτυχία η διαδικτυακή γιορτούλα για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Tags

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close