Η υπηρεσία παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Σιθωνίας στους Δημότες του Δήμου, σε άτομα ηλικίας 18 και άνω, και αναζητούν απαντήσεις και λύσεις σχετικά με τα συναισθήματα τους, τη διαχείριση διαπροσωπικών σχέσεων, ρουτίνας, πανικού, κρίσεις, άγχους, φόβου κλπ, με όλα αυτά που νιώθουν και δεν μπορούν ή δυσκολεύονται να εκφράσουν.

Επειδή η κατάσταση της απομόνωσης «Μένουμε Σπίτι» δεν είναι βοηθητική για την ψυχική ακεραιότητα, έχουμε

Σκοπό τη είναι να προσφέρει  υποστήριξη σε θέματα σχετικά με την θλίψη, τον φόβο, μοναξιά, απομόνωση, και άλλες συναισθηματικές καταστάσεις.

Όταν πάρεις την Απόφαση να καλέσεις το Dyagnosis, να είσαι σίγουρος ότι θα μιλήσεις απευθείας με εξειδικευμένο επιστήμονα, που τάσσεται στην υπηρεσία σου. Αυτό, αυτόματα σημαίνει ότι αναγνωρίζεται η δυσκολία σου να σηκώσεις το τηλέφωνο και να επικοινωνήσεις μαζί μας, διατηρείται το απόρρητο του τηλεφωνήματος και η άποψη που εκφέρεται είναι επιστημονικά τεκμηριωμένη.

Οι τυχόν ερωτήσεις που θα τεθούν, σχετίζονται με την αναγνώριση των συναισθημάτων σου και την κατάσταση την οποία βιώνεις και όχι με αδιάκριτες ερωτήσεις.

Οι επιστήμονες του e-dyagnosis.com

-Ακούνε προσεκτικά αυτό το οποίο σε απασχολεί

-Αναγνωρίζουν το αίτημα και βρίσκουν την πιο κατάλληλη λύση για σένα

-Αν κρίνουν απαραίτητο, σε συνδέουν με την εξειδικευμένη επιστημονική κοινότητα με την οποία συνεργαζόμαστε.

Με χαρά θα σε βοηθήσουμε. Νιώσε ελεύθερα και επικοινώνησε μαζί μας 2313031837 ώρες 16,00 – 23,00

Στην Γραμμή Βοήθειας, είμαστε Ψυχολόγοι, Κοινωνιολόγοι, Ψυχοθεραπευτές, Γιατροί διαφόρων Ειδικοτήτων.

Αποφασιστικότητα για Καλύτερη Ζωή