Η πανδημία του covid-19 έχει προκαλέσει παγκόσμια αναστάτωση.

Οι χρηματιστηριακοί δείκτες διαγράφουν κατακόρυφη πτώση, η παγκόσμια τουριστική βιομηχανία παρακολουθεί μουδιασμένη τις εξελίξεις και οι πολίτες, αδύναμοι να αντιδράσουν παραμένουν σαστισμένοι μπροστά στο νέο, φονικό ιό.

Ο Όμιλος Τουριστικών επιχειρήσεων G- Hotels, με newsletter του, απευθύνεται στους πελάτες του. Μια από τις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις της Κασσάνδρας αντιμετωπίζει με σκεπτικισμό το άμεσο μέλλον, παραμένοντας ωστόσο ενεργή και παρακολουθώντας τις διεθνείς εξελίξεις.

Αναλυτικά αυτό αναφέρει:

«Αγαπητοί μας φίλοι, πελάτες και συνεργάτες,

Για  πάνω από 40  χρόνια, ο Όμιλος των  Ghotels  με πίστη στις αξίες, βρίσκεται σταθερά στην πρώτη θέση προτίμησης σας και δεν είναι τυχαίο.

Η εμπιστοσύνη σας πηγάζει μέσα από την αμοιβαία εκτίμηση και την άριστη φροντίδα μας προς εσάς.

Η υγεία  των φιλοξενουμένων μας, του προσωπικού μας και της φύσης  που περιβάλλει τα ξενοδοχεία μας  και αποτελεί την κινητήριο δύναμη μας, ήταν και είναι η προτεραιότητά μας.

Ο όμιλος μας στηρίζει πλήρως τα μέτρα προστασίας της χώρας μας.

Βρισκόμαστε σε συνεχή διαδικασία ενημέρωσης ενώ παράλληλα ανανεώνουμε τις υπηρεσίες μας ώστε να σας προσφέρουμε τις ομορφότερες και πιο ξέγνοιαστες  διακοπές στην προστατευτική αγκαλιά των Ghotels.

 Μην σταματάτε να ονειρεύεστε τις επόμενες διακοπές σας και μην ακυρώνετε αλλά  μεταφέρετε τα σχέδιά σας για το μέλλον, όσο αυτό χρειασθεί για να διαφυλάξουμε την υγεία μας.

Ευχόμαστε σε όλους σας και στις οικογένειες σας καλή υγεία και δύναμη για μια σύντομη επιστροφή στην πολύτιμη καθημερινότητα μας».

Θα είμαστε εδώ να χαρίσουμε απέραντες στιγμές ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης σε εσάς και όσους αγαπάτε. Εδώ, στην μαγευτική Χαλκιδική μας!!

Stay Safe !! @Ghotels we care for you!

 Ghotels Management Team