Δήμος ΚασσάνδραςΕνημέρωσηΚεντρικήΚοινωνίαΜακεδονίαΥγεία

Κέντρο Υγείας Κασσάνδρειας – Νέο εξεταστήριο

Νέο εξεταστήριο στο Κ.Υ Κασσάνδρειας από τον δήμο Κασσάνδρας

Για την καλύτερη και ασφαλέστερη αντιμετώπιση κάθε πιθανού κρούσματος COVID-19 στην Κασσάνδρα,  τοποθετήθηκε σήμερα από το Δήμο Κασσάνδρας στον αύλειο χώρο του Κέντρου Υγείας,  προκάτ κοντέινερ αποκλειστικά για την εξέταση πιθανών κρουσμάτων.

Με μέριμνα του Δήμου Κασσάνδρας, αύριο το προκάτ θα απολυμανθεί,  τη Δευτέρα θα ηλεκτροδοτηθεί και οι γιατροί του Κέντρου Υγείας θα το μετατρέψουν σε εξεταστήριο. Στόχος είναι σε περίπτωση πιθανού κρούσματος, η πρώτη επαφή να γίνεται στο συγκεκριμένο εξεταστήριο ούτως ώστε ο εσωτερικός χώρος του Κέντρου Υγείας να μην επιβαρυνθεί.

Η Δήμαρχος Κασσάνδρας Αναστασία Χαλκιά δήλωσε: “Ευχαριστούμε την κοινότητα Ν. Φώκαιας και τον Πρόεδρο κ. Χρήστο Καπετάνιο  για την παραχώρηση του προκάτ το οποίο τοποθετήσαμε  έξω από το Κέντρο Υγείας.

Ευχαριστούμε επίσης και τον  επιχειρηματία κ. Ηλία Κύρλα για την μεταφορά του καθώς και τον επιχειρηματία  κ. Αργύρη Νικολαΐδη γιατί χωρίς την συμβολή τους θα ήταν δύσκολο να ολοκληρωθεί το συγκεκριμένο εγχείρημα το οποίο συντόνισε η Πολιτική Προστασία του Δήμου και ευχαριστώ γι’αυτο τον υπεύθυνο κ. Χρήστο Σερέτη.

Παράλληλα ευχαριστώ τη Διευθύντρια του Κ.Υ  κ. Σοφία Δημοπούλου για την άψογη συνεργασία.”

Σχετικά άρθρα

Back to top button