Αποκαταστάθηκαν τα προβλήματα στο οδικό δίκτυο της Βόρειας Χαλκιδικής μετά τη σφοδρή χιονόπτωση που έπληξε την περιοχή από τα ξημερώματα της Πέμπτης. Επίσης αποκαταστάθηκαν και στα περισσότερα χωριά του δήμου τα ζητήματα ρευματοδότησης. Μικροπροβλήματα στο ρεύμα αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του Νεοχωρίου και της Στρατονίκης.

Με αφορμή τα σημερινά περιστατικά με τις διακοπές ρευματοδότησης ο Δήμαρχος Αριστοτέλη, Στέλιος Βαλιάνος, δεν δίστασε να καταγγείλει ότι ο ΔΕΔΔΗΕ έχει αφήσει πίσω το κομμάτι των συντηρήσεων με αποτέλεσμα να μην κόβονται τα δέντρα και τα κλαδιά τους και κάθε φορά που υπάρχει κακοκαιρία να δημιουργούνται προβλήματα στο δίκτυο είτε γιατί δέντρα πέφτουν πάνω στους πυλώνες είτε γιατί τα κλαδιά τους ακουμπούν στα καλώδια και υπάρχουν προβλήματα.


Παρόλα αυτά, στα προβλήματα που προκάλεσε η χιονόπτωση ήταν άμεση η ανταπόκριση του ΔΕΔΔΗΕ που ανακάλεσε ακόμη και άδειες ειδικού σκοπού προκειμένου να σταλούν συνεργεία και στον υποσταθμό των Σταγείρων και σε όλα τα άλλα σημεία που προκλήθηκαν προβλήματα ρευματοδότησης.

Επιπλέον, όμως, χρειάστηκε να μεταβούν στη Βόρεια Χαλκιδική τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ που εδρεύουν στα Νέα Μουδανιά, κάτι που καταδεικνύει τις αδυναμίες της συρρίκνωσης των υπηρεσιών.