Η Δημοτική επιχείρηση Α.Ε  Σιθωνίας κάνει το καλύτερο δυνατό, ώστε να προφυλάξει την ανθρώπινη υγεία .

ο πρόεδρος Ιωάννης Μαλλίνης έπειτα από  συνεχή επικοινωνία, με τον Δήμαρχο Ντέμπλα Κυπαρίσση, αποφάσισαν  μέτρα προστασίας για τον Covid -19

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έγραψε ο πρόεδρος:”η Δημοτική επιχείρηση Α.Ε κάνει το καλύτερο δυνατό, ώστε να προφυλάξει την ανθρώπινη υγεία .

Αυτές τις μέρες πραγματοποιούνται αποτελεσματικά χωρίς να τίθεται σε κίνδυνο ,η υγεία των εργαζομένων, οι σφαγές του Πάσχα, στο Δημοτικό σφαγείο συκιάς.

Σήμερα έπειτα απ την πρώτη Σφαγή της πέμπτης 9/4 ,πραγματοποιήθηκε η απαιτούμενη απολύμανση του χώρου , με ειδικά φάρμακα.

Επίσης, καταβάλλοντας τον μισθό ενός μήνα, παρέδωσα μάσκες προστασίας στους εργαζόμενους , αντισηπτικά και τέσσερα θερμόμετρα ψηφιακής μέτρησης, με τα οποία θα πραγματοποιείται έλεγχος εισόδου στο Σφαγείο και έπειτα στην κατασκήνωση Πλατανιτσίου.

Τέλος σε επόμενο συμβούλιο του ΔΣ της Δημοτικής, ως θέμα θα μπει η χρέωση του ελάχιστου ποσού, για τους τοπικούς παραγωγούς-εμπόρους της Δημοτικής ενότητας Τορώνης τους επόμενους 2 μήνες ως στήριξη στις καταστροφές που υπέστησαν στην τελευταία θεομηνία που βίωσε ο τόπος μας.”