Μακεδονία

Άδεια η Θεσσαλονίκη (pics)

Κεντρικοί δρόμοι της συμπρωτεύουσας έχουν... ερημώσει

Απόλυτα συμμορφωμένοι δείχνουν οι κάτοικοι της πόλης στα αυστηρά μέτρα και στην απαγόρευση κυκλοφορίας που έχει ανακοινωθεί εδώ και αρκετές ημέρες.

Όπως προκύπτει από τον φωτογραφικό φακό της Χαλκιδικής Πολιτικής, κεντρικοί δρόμοι της πόλης είναι άδειοι (οι φωτογραφίες είναι μπροστά στο Macedonia Palace και το Δημαρχείο), ενώ χωρίς κόσμο ήταν πριν από λίγα λεπτά και η νέα παραλία, που τέτοιες ώρες υπό άλλες συνθήκες, φιλοξενεί αρκετό κόσμο.

Παρά τις ευνοϊκές καιρικές συνθήκες, οι πολίτες της Θεσσαλονίκης… έμειναν σπίτι.

 

Tags

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close