Αρκετοί ήταν αυτοί που εργάστηκαν και κοπίασαν για να μεταδοθούν στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Πολυγύρου οι Ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδας από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου.

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Ραδιοφώνου Πολυγύρου, Χρήστος Φυλαχτός, θέλοντας να ευχαριστήσει όλους όσους βοήθησαν στο έργο, εξέδωσε την παρακάτω ευχαριστήρια ανακοίνωση.

Αναλυτικά: 

Με την επιστολή αυτή θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια όλους αυτούς, οι οποίοι προσπάθησαν, εργάστηκαν και κόπιασαν, ώστε το Δημοτικό Ραδιόφωνο Πολυγύρου να μπορέσει να εκπέμψει και να μεταδόσει από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου όλες τις Ιερές Ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδας, από τη Μεγάλη Δευτέρα έως την Ανάσταση και τον Εσπερινό της Αγάπης.

Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κασσάνδρείας, κ. κ. Νικόδημο για τη σχετική άδεια και τη δυνατότητα μετάδοσης. ‘Έπειτα το Δήμαρχο μας κ. Αστέριο Ζωγράφο, ο οποίος μας ανέθεσε να κάνουμε το παν, ώστε οι Δημότες του Δήμου Πολυγύρου, καθώς και οι ακροατές του Δημοτικού Ραδιοφώνου να γίνουν κοινωνοί των Ιερών Μυστηρίων της Μεγάλης Εβδομάδας. Στη συνέχεια τον Αντιδήμαρχο Πολυγύρου κ. Βορδό ο οποίος λόγω του περιορισμού του «Μένουμε Σπίτι» και μην έχοντας τη δυνατότητα να μεταβώ στον Πολύγυρο συντόνισε και ολοκλήρωσε όλη την προσπάθεια.

Επίσης πρέπει να κάνω ιδιαίτερη αναφορά στον κ. Μάριο Αυγερινό, στον κ. Γεώργιο Κατσώνη και στον κ. Νίκο Παπαπαναγιώτου για την εθελοντική προσφορά και τη διάθεση του εξοπλισμού τους.

Συγχαρητήρια και στους συνεργάτες του Σταθμού: κ. Σαράντη Χρήστο, κ. Διαμαντουλάκη Γεώργιο και στον κ. Νικόλαο Ζέλλιο για την εξαιρετική πρωτοβουλία και προσφορά! Νιώθω τόσο υπερήφανος για όλους σας! Σας ευχαριστώ από καρδιάς για τον επαγγελματισμό σας!

Τελειώνοντας θα ήθελα να τονίσω ότι σ’ ένα Δήμο όπως αυτός του Πολυγύρου, όπου η δημοκρατία είναι αυτή που κυριαρχεί χάρη στον τρόπο λειτουργίας του Δημάρχου κ. Αστερίου Ζωγράφου και του Δημοτικού Συμβουλίου, θεωρώ ότι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να πρυτανεύει η λογική από όλες τις πλευρές για το καλό των δημοτών και του τόπου μας.

Μένουμε σπίτι και ακούμε Δημοτικό Ραδιόφωνο Πολυγύρου στους 90.8 FM.

Καλές γιορτές και Καλό Πάσχα.