Ο Δήμος Κασσάνδρας ενημέρωσε τους πολίτες πως τα κοιμητήρια θα είναι κλειδωμένα τη Μεγάλη Παρασκευή, όπως και σε ολόκληρη τη χώρα, παρόλα αυτά με τη βοήθεια των Προέδρων θα φροντίσει να είναι όλα τα καντηλάκια αναμμένα.

Η ανακοίνωση:

Εφαρμόζοντας την Κυβερνητική εντολή, εφέτος τα κοιμητήρια όλης της Ελλάδας άρα και του Δήμου Κασσάνδρας θα είναι κλειδωμένα τη Μεγάλη Παρασκευή, καθώς συγκαταλέγονται στους χώρους λατρείας.

Προκειμένου ωστόσο να μείνουμε συνεπείς στις Θρησκευτικές μας παραδώσεις της Μεγάλης Παρασκευής και λαμβάνοντας υπόψη την ανάγκη των πολιτών μας να εκπληρώσουν τις θρησκευτικές τους υποχρεώσεις, υπέρ των ψυχών των αγαπημένων προσώπων τους, ενημερώνουμε ότι ο Δήμος Κασσάνδρας με μέριμνα των Προέδρων Κοινοτήτων και την αρωγή των τοπικών επιχειρήσεων και ιδιωτών, θα φροντίσει ώστε όλα τα καντηλάκια σε όλους του τάφους θα παραμείνουν αναμμένα.

Παρακαλούνται όλοι οι πολίτες να προσευχηθούν από το σπίτι για τις ψυχές των αγαπημένων τους προκειμένου να μην καταστρέψουμε σε λίγες ώρες όσα έχουμε καταφέρει το τελευταίο διάστημα, άλλωστε και αυτοί θα θέλανε να είμαστε όλοι ασφαλείς και υγιείς.