Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη μεταβίβαση του «Πόρτο Καρράς»: «Είναι ένα ιστορικό deal, αν σκεφτούμε ότι περνάμε μια πανδημία και η σκέψη του καθενός είναι πώς θα σώσει την υγεία του και την επιχείρησή του. Τέτοιους κινήσεις είναι θετικές. Δεν είναι τυχαίο το τάιμινγκ και όσον αφορά το τίμημα και όσον αφορά τη δύσκολη σεζόν φέτος. Με αυτήν την παρέμβαση το ξενοδοχείο έχει την ευκαιρία να ξεκινήσει αμέσως την ανακαίνιση για να είναι έτοιμο για την επόμενη σεζόν».

Για το τίμημα εξαγοράς: «Πάντα σε τέτοιου υψηλού επιπέδου διαπραγματεύσεις έστω και ένα εκατομμύριο κάτω είναι λογαριασμός. Πόσο μάλλον αν τίθενται τέτοια ζητήματα από τη μία πλευρά, τα οποία υπήρχαν και ήταν γνωστά. Τον Νοέμβριο το τίμημα ήταν γύρω στα 300 εκατομμύρια ευρώ. Τα χρήματα 100% φτιάχνουν και τα deal. Όταν έχεις τα χρήματα είσαι έτοιμος οποιαδήποτε στιγμή».

Για την ευκαιρία που ανοίγεται για τη Χαλκιδική: «Είναι ό,τι πιο νέο επενδυτικά στη Χαλκιδική και δίνει στην περιοχή μεγαλύτερη υπεραξία. Μιλάμε για ένα συγκρότημα που θεωρείτο το φιλέτο της Μεσογείου».