OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Η ΑΝΕΤΧΑ ΑΕ καλεί τους υποψήφιους δικαιούχους να υποβάλλουν τις προτάσεις τους στο πλαίσιο του Μέτρου 8.3.3: Άρθρο 63.1 του Καν. 508/2014 ‘Εφαρμογή στρατηγικών τοπικής ανάπτυξης με πρωτοβουλία των τοπικών κοινοτήτων, για παρεμβάσεις δημοσίου χαρακτήρα.

Το Μέτρο εφαρμόζεται στην Τοπική Κοινότητα Πυργαδικίων, Δημοτική Κοινότητα Αμμουλιανής, Δημοτική Κοινότητα Ιερισσού, Τοπική Κοινότητα Νέων Ρόδων, Τοπική Κοινότητα Ολυμπιάδος, Τοπική Κοινότητα Ουρανοπόλεως του Δήμου Αριστοτέλη καθώς και στη Δημοτική Κοινότητα Αγίου Νικολάου, Δημοτική Κοινότητα Συκιάς και στην Τοπική Κοινότητα Σάρτης του Δήμου Σιθωνίας, και αφορά αιτήσεις από ΟΤΑ Α & Β βαθμού καθώς και φορείς τους.

«Έργα που μπορούν να εκτελεστούν στο πλαίσιο του μέτρου είναι για παράδειγμα ένα πολιτιστικό κέντρο, ένας πεζόδρομος ή και μια ανάπλαση», ανέφερε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του στο XalkidikiPolitiki, ο πρόεδρος της ΑΝΕΤΧΑ Γιώργος Πασαλής εκφράζοντας ικανοποίηση για το μέτρο. Όπως τόνισε εξάλλου “ήδη εδώ και λίγες μέρες κοινοποιήθηκαν στους ενδιαφερόμενους τα αποτελέσματα  των προτάσεων που εντάσσονται στο Leader. Στις τρεις κατηγορίες των προτάσεων, συμπεριλαμβάνεται ένα μικρό ποσοστό που μένει εκτός, αλλά θα γίνει προσπάθεια να ενταχθούν, εκείνοι που απορρίπτονται εντελώς, και φυσικά οι δικαιούχοι που εντάσσονται κανονικά αφού ήταν πλήρης ο φάκελός τους. Οι τελευταίοι είναι περίπου 53 από τυος 104″.

Σημειώνεται ότι για το πρόγραμμα Αλιεία η ημερομηνία έναρξης ηλεκτρονικής υποβολής πρότασης είναι στις 30/04/2020, και ώρα 08:00 ενώ η ημερομηνία λήξης ηλεκτρονικής υποβολής πρότασης είναι στις 31/08/2020, ώρα 16:00.