Δήμος ΚασσάνδραςΧαλκιδική

Δήμος Κασσάνδρας: «Σαν την Κασσάνδρα δεν έχει, αλλά και σαν την υγεία δεν έχει» (vid)

Σεβόμαστε τη δημόσια υγεία. Μένουμε σπίτι

Με αυτό το ηχογραφημένο μήνυμα, το drone που έχει στη διάθεση του ο Δήμος Κασσάνδρας έπειτα από ευγενική χορηγία του Σταύρου Ανδρέαδη ΣΑΝΗ ΑΕ, υπενθυμίζει στους πολίτες που βρίσκονται για τις Aγιες ημέρες του Πάσχα στο παραλιακό μέτωπο της Κασσάνδρας, την αναγκαιότητα να μείνουν στο σπίτι και να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις.

Καθημερινά, μέχρι και τη Δεύτερη ημέρα του Πάσχα, το μη επανδρωμένο αεροσκάφος τελευταίας τεχνολογίας, με πρωτοβουλία της Δημάρχου Κασσάνδρας, Αναστασίας Χαλκιά και του τμήματος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, θα πραγματοποιεί «χαμηλές πτήσεις» στις παραλίες της Κασσάνδρας και θα υπενθυμίζει τους κατοίκους, αλλά και τους επισκέπτες της περιοχής, τα μέτρα αυτοπροστασίας ενάντια στον κορωνοϊό.

Όπως επεσήμανε η Δήμαρχος Κασσάνδρας Αναστασία Χαλκιά, «ο Δήμος με χαρά και μεγάλη ετοιμότητα περιμένει να υποδεχθεί τους επισκέπτες στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής το φετινό καλοκαίρι, αφού θα ‘χει τελειώσει η πανδημία του κορωνοιού. Γι’ αυτό παροτρύνουμε επισκέπτες και κατοίκους της περιοχής να παραμείνουν στο σπίτι».

«Μένουμε Σπίτι» για να μπορούμε να απολαύσουμε όλοι υγιείες και ασφαλείς ακόμη ένα όμορφο και αξέχαστο καλοκαίρι στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής!

Σεβόμαστε τη δημόσια υγεία. Μένουμε σπίτι».

Με αυτό το ηχογραφημένο μήνυμα, το drone που έχει στη διάθεση του ο Δήμος Κασσάνδρας υπενθυμίζει στους πολίτες …

Tags

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close